AZ – Ajax live stream – Live voetbal kijken

Wedstrijd: AZ – Ajax
Meldt u nu alvast aan, dan bent u ruim op tijd om de Az – Ajax live stream in hoge kwaliteit te bekijken

AZ en Ajax staan weer tegenover elkaar in de kaasstad. Traditioneel geen fijne wedstrijd voor Ajax, maar toch deden de Amsterdammers het de laatste tijd niet heel slecht tegen AZ.  Wel blijkt dat de bookmakers vaak voorzichtig zijn met de winst voor Ajax in Alkmaar. Er zijn ook weinig gokkers die met een zekerheid een 2tje invullen op het toto formulier. Als het AZ van van Basten de druk op de ketel gaat zetten zal Ajax het zeker niet makkelijk gaan krijgen tegen de club die toch structureel Europees voetbal lijkt te halen (uitzonderingen daargelaten).

Hoe meteen de gratis AZ-Ajax Livestream (plus andere wedstrijden snel bekijken)

Om deze livestream te bekijken kunt u de hoofdpagina van deze wedstrijd opzoeken via deze link: www.eredivisiekijken.nl. Hier volgt u de drie stappen uit de box waarin u wordt uitgelegd hoe u het hele seizoen (plus volgende seizoenen) voetbal kunt kijken.

Over de afgelopen paar  jaar waren de uitslagen tussen AZ en Ajaxz:

AZ        0-1       Ajax   27 maart 2014

Ajax       4-0       AZ    23 februari 2014

AZ       3-2       Ajax     11 augustus 2013

AZ       2-2       Ajax     27 juli 2013

AZ       2-3       Ajax     17 maart 2013

Ajax     0-3       AZ       27 februari 2013

Ajax     2-2       AZ       12 augustus 2012

AZ       1-1       Ajax     22 januari 2012

Ajax     2-3       AZ       19 januari 2012

Waarom AZ – Ajax live streamen via unibet?

Steeds meet mensen vinden de livestreams en abonnementen van FOX Sports veel te duur. Daarom wordt er gezocht naar alternatieven op het internet. Al snel komt met uit bij livestreams via p2p netwerken als sopcast. Risico van dit soort methoden is echter de installatie van spyware en adware door dit soort programma’s. Eredivisiekijken.nl biedt op de homepage een methode waarbij geen gebruik wordt gemaakt van te installeren software. Het enige wat vereist wordt is een account bij Unibet (via de link op de homepage) een een positief saldo. Op die manier kijkt u als member onbeperkt eredivisie Live streams, maar ook de andere competities zoals de Bundesliga, Premier League etc.

Veel plezier met de AZ – Ajax Livestream.