Ajax – AZ live stream – Live voetbal kijken

Wedstrijd: Ajax – AZ
Meldt u nu alvast aan, dan bent u ruim op tijd om de Ajax – AZ live stream in hoge kwaliteit te bekijken

Hieronder vind u info omtrent de wedstrijd Ajax – AZ en hoe u deze wedstrijd via online stream op het internet of via uw televisie kunt bekijken.

Ajax en AZ spelen weer tegen elkaar. Elk seizoen is dit weer een lastige wedstrijd voor Ajax. Daarnaast herinnert men zich de bekerwedstrijden nog wel die n.a.v. een hooligan op het veld werden gestaakt en later werden uitgespeeld. Ajax kreeg daarna met 3-0 op de broek en verliet met schaamrood op de kaken het eigen stadion. Eén seizoen later won Ajax wel de bekerwedstrijd tegen AZ in Alkmaar en bekerde het door naar de finale tegen Zwolle.

Ajax – AZ Live stream:

Het bekijken van de livestream van Ajax & AZ gaat heel eenvoudig via 3 stappen. Ga naar de homepage van www.eredivisiekijken.nl en volg de drie stappen die genoemd staan op de website. Dan heb je binnen 5 minuten een livestream in hoge kwaliteit.

De geschiedenis van de laatste jaren waarin Ajax en AZ elkaar tegenkwamen is erg wisselend:

AZ        0-1       Ajax   27 maart 2014
Ajax       4-0       AZ    23 februari 2014
AZ       3-2       Ajax     11 augustus 2013
AZ       2-2       Ajax     27 juli 2013
AZ       2-3       Ajax     17 maart 2013
Ajax     0-3       AZ       27 februari 2013
Ajax     2-2       AZ       12 augustus 2012
AZ       1-1       Ajax     22 januari 2012
Ajax     2-3       AZ       19 januari 2012

AZ Ajax live stream gratis kijken
De voordelen van livestreams zijn natuurlijk bekend. Er hoeft niet betaald te worden voor een livestream. Wel is het kijken van een illegale livestream zoals via sopcast niet geheel zonder risicos. Vaak zijn deze illegale softwareprogrammas (p2p) niet vrij van spyware en adware en worden vele computers geinfecteerd. De manier die Eredivisiekijken beschrijft is wellicht niet kosteloos (vergt een eenmalige deposit bij Unibet om ongelimiteerd live sport te bekijken) maar is wel veilig. Daarentegen is de manier die hier omschreven wordt voorzien van een HD stream en met het commentaar in de eigen taal.

Opstelling Ajax:

Opstelling AZ: