Programma deze week

Voetbalprogramma deze week:

Op deze pagina vind u het speelschema van de komende wedstrijden die u live kunt kijken via internet of via uw Eredivisie live abonnement. De komende week staan er weer enkele spannende wedstrijden op het programma van de Eredivisie. Welke club zal onverwacht toch punten laten liggen en welke onverwachte uitslagen worden deze week gegenereerd?

Meer informatie over het live streamen of kijken van eredivisiewedstrijden vindt u op de Eredivisie wedstrijden kijken pagina of op de Eredivisie Live stream pagina

Hoe u gratis deze live wedstrijden kunt kijken:

1) Meld u aan bij Bwin <– klik hier
2) Stort minimaal € 10,- op uw account (kunt u eventueel terugstorten)*
3) Geniet van de hoge kwaliteit live streams via uw PC
4) Waag eventueel een gokje op de leuke weddenschappen bij Bwin
Aanmelden bij Bwin

U krijgt nu bij het aanmelden uw storting verdubbeld!!! (tot max 50 euro)

Wedstrijden Eredivisie via een live stream?

Wedstrijden uit de Eredivisie via een livestream bekijken was op deze manier heel eenvoudig. Meer dan 10.000 mensen zijn overgestapt naar een methode waarbij een livestream wordt gebruikt in plaats van via de (steeds duurder wordende) opties die KPN, T-Mobile en Ziggo bieden. Zo blijven voetbalfans verzekerd van een stream in zeer goede kwaliteit.

ACTIE: voetbalfans die zich nu nog aanmelden bij Unibet en 20 (of meer) euro storten krijgen naast het live voetbal ook nog eens dubbel tegoed om mee te gokken!