Wie zit er achter EredivisieKijken.nl

Wie zit er achter Eredivisiekijken.nl

EredivisieKijken.nl biedt bezoekers van haar site een overzicht van alle mogelijkheden voor het kijken van live voetbal in de Eredivisie en daarbuiten. Opgericht in 2011 en sindsdien al tienduizenden voetballiefhebbers voorzien van het pad naar live voetbal. Dit is ontstaan vanuit de frustratie van een aantal voetbalsupporters die de aangeboden manieren van live voetbal streamen niet goed vond. Tijd voor verandering, en zo geschiedde. Al meer dan 1500 mensen kijken nu wekelijks een Eredivisie live stream via de methode beschreven op deze site.

Zoals gezegd, 0ntstaan uit onvrede vanuit de oprichters in de mate waarin voetballiefhebbers voorzien worden van informatie over hoe en waar men voetbal kan kijken. Heeft u dezelfde onvrede, kijk dan via deze nieuwe methode.

Na enkele maanden ook besloten een facebookpagina omtrent de site op te zetten. Mocht u het leuk vinden kunt u ook onze facebook pagina liken op http://www.facebook.com/pages/Eredivisie-Kijken/130999537010738

Mocht u tips of ideeen hebben zouden wij het leuk vinden als u deze met ons wilt delen via de contactpagina (button onderaan).

veel kijkplezier!

Team EredivisieKijken.nl