Eredivisie live stream op iPad of Iphone

Eredivisiekijken.nl krijgt vaak vragen van haar bezoekers hoe deze op hun iPad, iPhone of andere smartphone de wedstrijden uit de Eredivisie (en andere competities zoals de KNVB Beker, Premier League, Primera Division, Champions League) kunnen bekijken. Eredivisiekijken.nl biedt samen met Bwin en Unibet hiervoor de ideale oplossing. Het kijken van een Eredivisie live stream op iPad of iPhone is binnen 3 stappen geregeld.

Eredivisie voetbal streamen op uw iPad / iPhone / Smartphone via Bwin of Unibet

Bwin is een van de grootste sites in Europa met betrekking tot voetbalwedstrijden. Vandaar dat ze voetbalfans een unieke mogelijkheid biedt om naast het gokken ook gratis Live wedstrijden van de Eredivisie te bekijken. Naast de eredivisie (buiten NL) kunt u ook genieten van de wedstrijden uit andere competities.

Dit is de meest voordelige manier om langdurig van de wedstrijden uit de Eredivisie te genieten. binnen 3 stappen bent u klaar en kunt u uw Eredivisie live stream bekijken.

Hoe u direct een Eredivisie Live stream kunt kijken:

1) Meld u aan bij Bwin <– klik hier
2) Stort minimaal € 10,- op uw account (kunt u evt terugstorten, zie voorwaarden)
3) Geniet van de hoge kwaliteit live streams via uw PC
4) Waag eventueel een gokje op de leuke weddenschappen bij Bwin
Aanmelden bij Bwin

ACTIE: voetbalfans die zich nu nog aanmelden bij Bwin krijgen hun gestorte tegoed als aanmeldbonus verdubbeld (tot max 50 euro).

Let op: Het moet wel een buitenlands Bwin account betreffen.

*zodra het bonustegoed is vrijgespeeld

Het is wel belangrijk dat u vanuit het buitenland (buitenlands IP) de wedstrijden bekijkt als het eredivisie wedstrijden betreft.

Voor het bekijken van de gratis wedstrijden via Bwin hoeft u enkel eenmalig 16 euro te storten in uw account. Na de storting kunt u onbeperkt live wedstrijden kijken via een internet Eredivisie Live stream. Het betalen kan eenvoudig en veilig via IDeal, CreditCard of een bankoverschrijving. De kwaliteit van de streams is erg goed. Sluit u uw laptop aan op uw TV en u kan de wedstrijden voor slechts € 5,- onbeperkt live op uw televisie kijken.